elegal - advokátní kancelář

GDPR
Menu

GDPR

Už máte všechno v cajku? Dali jsme pro vás na jedno místo články, dokumenty, podklady a videa, která vám s tím pomůžou.

GDPR eLegal

Aktuálně

Sněmovna schválila adaptační zákon k GDPR

Kdo vlastně potřebuje potřebuje pověřence pro ochranu osobních údajů?

Marketingové vějičky a GDPR: úřad povoluje otěže

GDPR a B2B marketing - co můžu a kde jsem mimo vymezené hřiště?

Pokuty (zatím) lítat nebudou. Úřad jde cestou osvěty, ne represí.

Úřad pro ochranu osobních údajů prolomil mlčení ohledně cookies

 

Praktické články o GDPR

GDPR v praxi marketéra nebo osobní údaje nejsou jen e-mailing (Petra Dolejšová, podnikatel.cz)

GDPR - jak nastavit smlouvu mezi  klientem a agenturou (Anna Freimannová, m-journal.cz)

7 kroků, jak se vyrovnat s tajemným GDPR, tedy ochranou osobních údajů po novu (Petra Dolejšová, podnikatel.cz)

GDPR (r)evoluce: je na ni váš e-shop připravený? (Petra Dolejšová, blog.H1.cz)

Články na téma GDPR v Hospodářských novinách (ihned.cz)

Čeká nás tsunami žádostí o marketingové souhlasy (rozhovor s Petrou Dolejšovou v Hospodářských novinách)

Jak dát nejčastější marketingové fígle na získání e-mailů do souladu s GDPR (Petra Dolejšová, podnikatel.cz)

GDPR v marketingu: na co si dát pozor při tvorbě obsahu (M-journal.cz)

Velký souhrn: jak dělat marketing na Facebooku a být v souladu s GDPR (M-journal.cz)

Je váš web připraven na GDPR? (Anna Freimannová, Jana Dolejšová, M-journal.cz)

Společní správci budete i s Facebookem, ten si to zatím nepřipoští (Martin Kurka, podnikatel.cz)

 

Videa:

Kompletní záznam školení GDPR v marketingu (Petra Dolejšová)

GDPR pro e-shopy na webu Vzdělávej se (Petra Dolejšová)

 

 

 

 

Může se hodit:

Vzor souhlasu se zpracováním osobních údajů podle GDPR

Test GDPR v marketingu

GDPR checklist pro marketéry

Sběr e-mailů podle GDPR (infografika)

Zákon o ochraně osobních údajů vs. GDPR - co přesně kde pozměnit? (infografika)

Text Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) v češtině (pro odvážné...)

Pokyny pracovní skupiny k "souhlasu" se zpracováním osobních údajů (taky pro odvážné...)

Otázky a odpovědi k GDPR - Úřad pro ochranu osobních údajů

GDPR stručně a jasně - Úřad pro ochranu osobních údajů

Seznam odkazů na zpracovatelské smlouvy s nejvyužívanějšími službami - Shoptet

Potřebujete pověřence pro ochranu osobních údajů a ještě jste nestihli nikoho pověřit? Svěřte to do těch nejlepších rukou.