elegal - advokátní kancelář

Menu

GDPR

 Jste připraveni na GDPR? Květen se nezadržitelně blíží a za špatné zacházení s osobními údaji budou hrozit obrovské pokuty. Dali jsme pro vás na jedno místo články, dokumenty, podklady a videa, která vám pomůžou se v GDPR zorientovat.

GDPR eLegal

Články o GDPR

GDPR v praxi marketéra nebo osobní údaje nejsou jen e-mailing (Petra Dolejšová, podnikatel.cz)

GDPR - jak nastavit smlouvu mezi  klientem a agenturou (Anna Freimannová, m-journal.cz)

7 kroků, jak se vyrovnat s tajemným GDPR, tedy ochranou osobních údajů po novu (Petra Dolejšová, podnikatel.cz)

GDPR (r)evoluce: je na ni váš e-shop připravený? (Petra Dolejšová, blog.H1.cz)

Články na téma GDPR v Hospodářských novinách (ihned.cz)

Čeká nás tsunami žádostí o marketingové souhlasy (rozhovor s Petrou Dolejšovou v Hospodářských novinách)

Jak dát nejčastější marketingové fígle na získání e-mailů do souladu s GDPR (Petra Dolejšová, podnikatel.cz)

Videa:

Kompletní záznam školení GDPR v marketingu (Petra Dolejšová)

 

 

 

Může se hodit:

Vzor souhlasu se zpracováním osobních údajů podle GDPR

Test GDPR v marketingu

GDPR checklist pro marketéry

Sběr e-mailů podle GDPR (infografika)

Text Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) v češtině (pro odvážné...)

Pokyny pracovní skupiny k "souhlasu" se zpracováním osobních údajů (taky pro odvážné...)

Otázky a odpovědi k GDPR - Úřad pro ochranu osobních údajů

7. března pořádáme společně s Pavlem Ungrem konferenci GDPR v marketingu, kde do hloubky a na praktických příkladech rozeberem, jak GDPR změní pravidla pro jednotlivé oblasti marketingu jako je e-mailing, UX, tvorba obsahu, PPC, reklamy na Facebooku, analytika, SEO či zákaznická péče. 

Poslechněte si přímo do Petry s Pavlem, proč byste neměli chybět: